Annonsenettverk

Skal her ta for meg noen av de mest kjente og noen mindre kjente annonsenettverk eller affiliatenettverk som det også kalles.

Alle som driver en blogg eller nettside kan i praksis tjene penger på den, forutsatt att det er noe trafikk på nettsiden selvfølgelig. Mange har sikkert hørt om Google Adsense som er et annonsesystem som er lett og sette opp på alle slags nettsider. De betaler dog bare pr klikk og for å tjene noe særlig på adsense må man ha nokså stor trafikk på nettstedet. Derfor vil jeg heller anbefale noen affiliatenettverk som man kan tjene mye mer på enn adsense.

Med affiliatenettverk/annonsenettverk har man større mulighet for målrettet annonsering. Feks driver du en blogg om musikk kan du lett finne annonser som er meget relevante. Ta et eksempel: du skriver om en artist som nettopp har utgitt en ny plate, da kan du i artikkelen dyplenke rett til en nettbutikk som selger den platen. Og om noen av dine lesere går via din link og kjøper platen ja da får du prosenter av det salget. Genialt ikke sant? 🙂

Anbefalte annonsenettverk for norske blogger/nettsider

TradeDoubler

Med en lenke eller banner til TradeDoubler styrker du automatisk innholdet på ditt nettsted og forbedrer de besøkendes inntrykk av ditt nettsted ved å assosiere det med et merkenavn av høy kvalitet. Dette betyr at dine besøkende kommer tilbake til ditt nettsted hyppigere, og sprer ryktet videre!

>>>Sjekk her for nærmere informasjon om TradeDoubler<<<Guava Media

Guava Media er spesialisert innenfor affiliate marketing og e-post marketing, og har en markant posisjon på det skandinaviske markedet.

Guava Media er, foruten i Norge, også  å finne i Sverige, Danmark og Finland.

>>>Mer informasjon om Guava Media her<<<

Euroads

Gjennom EuroAds kan du lett og gratis tjene penger ved å plassere annonser og tekstlinker på din nettsider eller i dine nyhetsbrev.

>>>Bli partner hos EuroAds<<<


047.no

Er norges minste affiliatenettverk som drives av internettmarkedsførings eksperten Asle Skarpengland se her for mer info: Internettmarkedsføring
Hvem kan du egentlig stole på?

>>>Bli affilliate hos 047.no<<<

Les også: Min anbefaling om webhotell