Bloggere som legger igjen kommentarer på feil sted!

Jeg opprettet en blogg på Blogg.no for en tid tilbake og har oppdaget att det hersker en noe rar kommentar virksomhet der blant bloggere.

Eksempel: Jeg legger igjen en kommentar på en tilfeldig blogg jeg er innom og så kanskje noen timer senere finner jeg et svar på denne kommentaren på min egen blogg i et tilfeldig innlegg!

Hvor er logikken i det? Kommentarfelt skal jo brukes til å diskutere det aktuelle innlegget/bloggposten, det er da hele hensikten med kommentarfeltet. Kan vise et eksempel på dette fra bloggen min News24, se på første kommentar der. Den har ingenting med blogg-posten å gjøre men skal da være et svar på en kommentar jeg skrev på en annen blogg. Som du ser i kommentaren min under kunne jeg ikke dy meg for å bemerke det.

Etter så vidt jeg har forstått det er dette vanlig «praksis» på Blogg.no, om det gjøres på samme måte på Blogger/Blogspot er jeg ikke sikker på?

Hva mener DU om denne «praksisen» ? Kjør debatt! I kommentar feltet under innlegget her takk! 😉

5 Svar til Bloggere som legger igjen kommentarer på feil sted!

 1. Erbros 10/03/2010 ved 16:23

  Jeg ser poenget ditt, og jeg ville nok svart på min egen blogg dersom jeg trodde det var noen særlig sannsynlighet for at du fulgte/følger min blogg regelmessig. Da jeg, dessverre, ikke trodde dette var tilfellet så jeg meg nesten nødt til å rette meg etter denne merkelige blogg.no-tendensen og legge igjen en kommentar på din side.

  Med vennlig hilsen,
  Kent-Rune Henriksen

 2. GLASSKÅR 14/03/2010 ved 13:37

  Jeg er så enig… Slike SV: kommentarer er og blir ett blogg.no fenomen – en kommentar hører hjemme der man har postet.. Man kan gjerne skrive en slik SV: men da må også det aktuelle blogginnlegget også kommenteres…

 3. Morten Pedersen 14/03/2010 ved 20:31

  Jeg har sett denne tendensen hos flere. På blogger som en er regemessig innom og hvor vedkommende er klar over dette så kan det jo gå ann, men som vanlig praksis så vil jeg jo anbefale å kommentere der den egentlig hører hjemme. Og er det en kommentar eller bemerkning som kun er rettet mot blog eieren så går det jo i de fleste tilfeller ann å sende en e-post i stedet.

 4. picxx 18/03/2010 ved 07:47

  Hva som er «riktig» er vel ganske relativt egentlig.
  Blir det ikke slik at det som oftest brukes, og implenteres av andre, likevel blir riktig selv om det i utgangspunktet var unormalt og rart?

  Det sagt…jeg er ikke så mye plaget av fenomenet, men de få gangene det har skjedd har jeg gått tilbake til bloggen det opprinnelige innlegget var skrevet og limt inn både deres svar og itt nye svar.

  Mye av dette oppstår kanskje fordi det ikke er en «varsle meg ved nye kommentarer» funksjon på blogg.no? Enda et godt argument for å skaffe seg blogg på egen hosting 😉

 5. Bingo 09/02/2011 ved 15:54

  Jeg legger også stadig vekk merke til dette. Jeg tror ofte dette «fenomenet» ligger hos rosa-bloggere, og at blogger på blogg.no er spesielt av den sorten. Men jeg skal ikke dra alle under en kam. Jeg har faktisk lest mange gode blogginnlegg på blogg.no – tror det gjelder å styre unna topplisten! 🙂

Har du en kommentar?