Brittany Murphy, en naturlig død?

Brittany Murphy døde i går morges lokal tid i Los Angeles, hun ble funnet bevisstløs i dusjen av sin mor. Ambulansepersonell prøvde og gjenopplive henne men hun ble erklært død ved ankomst på sykehuset.

Nok en gang har altså en ung Hollywood skuespiller dødd tidlig, Brittany ble bare 32 år gammel.

Ble oppmerksom på denne nyheten da jeg satt og så på CNN nå i morges, og begynte å tenke litt, Brittany Murphy hvem er det? Jo jeg så for meg et ansikt men var ikke helt sikker, men fikk bekreftet ganske snart att mine antagelser var riktig. Og jeg så faktisk en film med Brittany Murphy bare for noen dager siden…..

Hun slo igjennom i 1995 med filmen «Clueless» og har senere spilt i en rekke filmer, bare nå den siste tiden var hun involvert i hele 5 filmer samtidig!

Men tilbake til overskriften på innlegget mitt, døde Brittany Murphy en naturlig død? Ser det blir hevdet i flere medier, men det er da faktisk ikke naturlig å dø av hjertestans når man bare er 32 år gammel!

Har jo sett bilder av Brittany der hun var nokså tynn, og mange Hollywood stjerner sliter jo med denne jojo slankingen. Om det kan være en medvirkende årsak til hjertestansen blir bare spekulasjon selvfølgelig, men regner med en obduksjonsrapport vil gi et klarere svar på dødsårsaken.

Brittany Murphy var en skinnende stjerne og hadde et uttrykksfullt ansikt som jeg vil huske lenge. R.I.P Brittany

2 Svar til Brittany Murphy, en naturlig død?

  1. Helene 21/12/2009 ved 10:27

    Hvem som helst kan jo dø av hjertestans, uansett alder. Selvfølgelig øker jo sjansene jo eldre man blir, men unge mennesker kan også dø av hjertestans uten forvarsel. Det er sånne ting man ikke kan vite, det bare skjer. Uheldigvis.

  2. Videosiden 21/12/2009 ved 10:43

    Joda Helene, er forsåvidt enig i det…Ser att kjendisblogger Perez Hilton hevder att hun brukte drugs også, det kan jo være en medvirkende årsak her også…..

Har du en kommentar?