Charlie Sheen i trøbbel igjen?

Charlie Sheen ble arrestert om morgenen 1 Juledag i Aspen Colorado der han og kona feiret Jul. Charlie Sheen skal angivelig ha vært ufin mot kona Brooke Mueller, og det var hun som ringte politiet om hjelp.

Sheen sin advokat sier i en uttalelse att man ikke bør trekke forhastede konklusjoner ennå da ting ikke er så opplagt som det kan se ut som.

Charlie Sheen «Two and a Half Men» stjernen ble senere om kvelden løslatt fra fengselet mot en kausjon på 8500$. Politiet tok også promilletest av ekteparet der det viste seg att kona hadde mest alkohol i blodet.

Sheen har forklart overfor politiet att det var kona som angrep, og att han bare forsøkte å forsvare seg. Saken kommer for retten den 8 februar neste år.

Charlie Sheen har en lang karriere bak seg som skuespiller både i en rekke filmer og serier på TV, det er nå tredje gang han er gift og han har 5 barn. Hvem husker vel ikke hans turbulente ekteskap med filmstjernen Denise Richard?

Charlie Sheen kommer fra en kjent skuespillerfamilie der både hans far Martin og flere av brødrene er kjente skuespillere. Sheen har jo vært ute en vinternatt før både med rusmisbruk og turbulente forhold til damer, men han har hatt en evne til å komme seg på rett kjøl igjen og det tror jeg kommer til å skje denne gangen også.

Vi kan vel ikke annet enn å ønske Charlie Sheen lykke til i det nye året! 😉

4 Svar til Charlie Sheen i trøbbel igjen?

 1. Geir 29/12/2009 ved 12:33

  Lykke til inn mot 2010 da håper du får mange nye lesere:)

 2. Videosiden 29/12/2009 ved 12:53

  Takk for det Geir! Håper «tjueti» blir et godt år ja 😉

 3. Per 30/12/2009 ved 20:51

  Ønsker også videosiden lykke til i det nye året!

 4. Videosiden 30/12/2009 ved 21:42

  Takk for det Per!

Har du en kommentar?