Chatroulette er populært

Mange har vel hørt om Chatroulette kanskje, men hva er det egentlig?

Vel det ligger i grunn i navnet, man chatter med helt tilfeldige personer fra hele verden. Man må forøvrig ha et webkamera for å bruke tjenesten. Chatroulette.com startet opp i nov 2009 av den unge russeren Andreij Ternovskij fra Moskva, og populariteten økte raskt utover vinteren og spesielt etter att tjenesten ble mye omtalt i media.

Det har også nå nylig kommet en norsk avlegger av Chatroulette som tilsynelatende ser nokså lik ut som originalen, hvem som står bak den norske tjenesten er foreløpig ukjent.

Det som er spennende med Chatroulette er att man ikke vet hvilken person(er) man møter, det kan jo være alt fra naboen din til sex fikserte personer det er mao umulig å vite. Og man må også være klar over att mange har blitt filmet mens de er på Chatroulette så tenk over det før du gjør noe overilt 😀

Om du ønsker å se noen av disse Chatroulette videoene kan du feks gå til ChatRoulettevideo.net der finner du noen av de som er populær i øyeblikket. En av videoene som fort ble populær var Piano on Chatroulette der er det en mann som improviserer med sang og piano.

Her er en video som forklarer mer detaljert om Chatroulette.

Har du en kommentar?