Dee Snider og Ronny Johnsen i rocka bettingfilm

I den splitter nye reklamefilmen fronter rockeidolet og fotballegenden Unibet i spillselskapets største, norske reklamesatsing noen sinne. Dee Snider har bidratt med tekst, og synger selv i videoen. Rockelåten ”Bet” er komponert av den norske heavy metal-gitaristen Ronni Le Tekrø, mest kjent fra bandet TNT.

– Dette er vår største reklamesatsing noen sinne i Norge. Vi var svært begeistret for ideen fra reklamebyåret, og er enda mer fornøyde med resultatet. Vi er sikre på at filmen  blir en snakkis på sosiale medier og så vel norske som internasjonale musikknettsteder. Dessuten tror vi den vil gi oss et nytt oddsløft her i Norge, og vise at livebetting er rocka og morsomt, sier Unibets pressetalsmann Kjell Hanssen.

Han vil ikke ut med hvor mye det kostet å hyre inn Dee Snider til filminnspillingen, som fant sted for noen uker siden.

– Snider var vennligheten selv under innspillingen. Han sier han elsker låten, som er komponert av Ronni Le Tekrø – en gitarist og produsent han samarbeidet med på utgivelsen av Twisted Sister-albumet ”Love is for succers” i 1987. Sniders manager, den legendariske platedirektøren Phil Carson, var så begeistret for vår norske reklamelåt, at han påstod han ville ha gitt ut ”Bet” med Twisted Sister hvis den var blitt skrevet på 80-tallet, sier Hanssen.

Dee Snider er en av tungrockens mest kjente vokalister, berømt som frontfigur i Twisted Sister på 70-, 80- og 90-tallet. Bandet er mest kjent for monsterhit’ene ”We’re not gonna take it” og ”I wanna’ rock”. Snider har senere medvirket i en rekke TV-serier, og er denne våren på ny høyaktuell i USA, som deltager i Donald Trumphs TV-reality,  ”Celebrity Apprentice”.

Den nye reklamekampanjen skal lokke norske oddstippere til Unibets internasjonale spillportal, og har premiere 5. mars på de utenlandsbaserte, norske TV-kanalene MAX, TV3, Viasat4, Eurosport, Canal9 og Discovery. Filmen er laget av det prisbelønte reklamebyrået Kitchen i Oslo.

-Filminnspillingen er noe av det artigste jeg har vært med på. Jeg har vært trofast hardrockfan siden 80-tallet, og Twisted Sister var et av bandene jeg hørte mye på ”i gamle dager”. Derfor var det stort å få tilbringe noen dager på filmsettet sammen med en av metallrockens store ikoner, sier Ronny Johnsen.

Den tidligere landslagsstopperen har siden 2010 vært oddsekspert og kampanje-frontfigur for Unibets norske virksomhet. Den begivenhetsrike fotballkarrieren startet i den lokale klubben Stokke i Vestfold, før ferden gikk videre til Eik Tønsberg, Lyn, Lillestrøm, Besiktas, Manchester United, Aston Villa og Newcastle. Han avsluttet fotballkarrieren i Vålerenga etter 2008-sesongen, og vant både serie- og cupgull med Oslo-klubben.

Johnsen var fast inventar i midtforsvaret hos Manchester United fra 1996 til 2002. I 1999 vant han ”The Treble” med Sir Alex Fergusons disipler – seriemesterskap, FA-cup og seier i Champions League-finalen. Han har spilt 62 landskamper for Norge, og ble i 2008 tildelt Kniksens hederspris.

Nå leverer Ronny Johnsen ukentlige oddstips på norsk og internasjonal fotball, på Unibets nettspillportal og på webtv-portalen www.oddsekspertene.com .

Har du en kommentar?