Ex fotballproff Claus Lundekvam arrestert med narkotika!

Den tidligere Southampton kapteinen Claus Lundekvam ble arrestert i sitt hjem i Chilworth, England etter att politiet fikk et utkall dit. Det ble funnet narkotika i hans besittelse men politiet vil ikke opplyse noe nærmere på hvilket grunnlag de utførte arrestasjonen av Claus Lundekvam.

Senere ble fotballspilleren løslatt mot kausjon, arrestasjonen ble forøvrig utført den 26 mars men det er først nå saken har kommet ut i media.

Dette er dessverre ikke første gang Lundekvam har vært i politiets søkelys, i fjor i mai ble han nemlig tatt for fyllekjøring og fratatt lappen i 28 mnd. Den gang hadde han en promille som var to og en halv gang over det som er grensen, mao var han godt dritings.

Southampton legenden som la opp i fjor spilte 420 kamper på 12 år for the Saints, og han er en av de mest suksessfulle norske fotballproffer som har spilt i England. Så det er dermed trist å registrere att han sliter med rusmidler…..

4 Svar til Ex fotballproff Claus Lundekvam arrestert med narkotika!

  1. Slarve Tellefsen 09/04/2010 ved 00:20

    Hvordan kan du være så skråsikker på at han _sliter_ med rusmidler? Går det ikke an å bruke ulovlige rusmidler kanskje?

  2. Sjefen 12/04/2010 ved 02:38

    Det er jeg ikke skråsikker på, men det er da lov å spekulere…

  3. Pingback: Lundekvam arrestert igjen! | Videosiden.com

  4. Janice Sundby 08/06/2010 ved 21:50

    Når skal vi dødelige (som forøverig alle er!) slutte å hetse mennesker vi ikke vet noe annet enn det som pressen skriver. Så Lundekvam på TV, sikkert noe han måtte. Hvis ingen så hvor vondt et menneske har det, men skal spekkulere i det i stede.må det gå galt. Vi ALLE sitter i glasshus. Hvem er DU til å dømme. La gutten få fred!!! Lykke til

Har du en kommentar?