Hvordan oppretter man en gruppe på Facebook?

facebook logo

Stilte meg selv dette spørsmålet da jeg ønsket å opprette en gruppe på Facebook. Jeg lette en del rundt på Facebook uten å finne svar på mitt spørsmål, prøvde også hjelpefunksjonen deres men uten resultat. Men nok en gang ble Google min venn og jeg fant løsningen på mitt “problem”

Tenkte derfor å lage en liten step by step guide her om hvordan man oppretter en gruppe på Facebook.

1. Først går man helt nederst på Facebooksiden hvor man finner applikasjoner.


2. Klikk på applikasjoner og gå så videre til grupper.


3. Etter du klikker deg inn på grupper gå så videre til opprett gruppe og vips så er du i gang!


Og for dere som ikke gidder å klikke så mye kan dere gå rett  inn på denne linken her.

Edit: 25.04.2010

Facebook er jo stadig i utvikling og informasjon i denne artikkelen er kanskje noe utdatert men bruk denne direktelinken om du ønsker å opprette en gruppe på Facebook.

Noe som også er populært er og opprette en Fanpage/Fanside og her er en direktelink til det formålet. Videosiden.com har også opprettet en Fanside og jeg anbefaler deg selvfølgelig å bli medlem der, følg denne linken og plutselig er du medlem 😉


Har du en kommentar?