Lundekvam stod frem med sin historie

Claus Lundekvam kom i et intervju med TV2 i går kveld frem med sin side av saken.

Og der avslørte han sitt misbruk av alkohol og narkotika gjennom flere år. Det har i lengre tid vært spekulert om Lundekvam og det var voksent gjort av han og gjøre dette intervjuet nå.

Siden 17 mai har han vært frivillig innlagt på Tony Adams Sporting Chance Clinic der han går i terapi for å få livet på beina igjen. Lundekvam ga ofte alt på fotballbanen og det gjorde han også når han misbrukte kokain og alkohol, det legger han ikke skjul på. Han har vært veldig langt nede men med hjelp av gode barndomsvenner greidde han å ta tak i situasjonen.

Etter fotballkarrièren tok slutt ble det et stort tomrom for Claus og for å fylle det rømte han inn i rusen. Det gikk faktisk så galt att han to ganger ble lagt inn på sykehus og nære på att han fikk hjerteinfarkt. I tillegg har han blitt arrestert to ganger i år pga mistanke om oppbevaring av narkotika og truende oppførsel mot politiet. Han ble også i fjor arrestert og fratatt lappen pga fyllekjøring.

Ser att flere fotball personligheter har uttalt seg i dag der de peker på livet etter fotballkarrièren og hvor viktig det er å ha noe meningsfylt å gjøre. Livet som topp fotballspiller er kort og mange tenker ikke så mye på livet etterpå, får håpe att noen av de yngre spillerne kan ta lærdom av saken til Lundekvam.

Den tidligere Southampton kapteinen kjemper nå sin livs kamp for å komme tilbake til et normalt liv. Claus Lundekvam hadde en lang karriere bak seg i England og fikk i 2008 testimonialkamp etter nesten 12 år i Southampton. Lundekvam har etter min mening alltid stått frem som en grepa kar og jeg gir han «thumbs up» og håper han vinner denne siste kampen!

Har du en kommentar?