Musikkvideoen til Noor Kamil er klar!

Denne musikkvideoen har latt vente på seg men nå er den altså klar. Singelen til Noor Kamil heter  «Indestructible» og kommer snart ut på markedet og du kan kjøpe den først på iTunes om et par uker.

I videoen har hun med seg tidligere Paradise Hotel kollega Kevin Guzon. Den er innspilt i svart og hvitt  og det er ikke en typisk lettkledd Noor vi ser i videoen. Sangen er tøff og Noor ønsket helt tydelig å vise en annen side av seg selv.

Vil vel karakterisere dette som en dance låt som jeg personlig syns høres bra ut. Skiller seg klart ut fra tidligere glamour modeller som har forsøkt seg i bransjen, tenker da først og fremst på Aylar og Lene Alexandra sine prosjekter.

Ser Noor skriver på bloggen sin att hun er kjempefornøyd etter å ha hatt lanseringsfest i går 🙂 Så da er det bare og ønske Noor Kamil lykke til med musikkarrièren sin! Her er videoen:

Ett Svar til Musikkvideoen til Noor Kamil er klar!

  1. GLASSKÅR 28/02/2010 ved 11:19

    Uff og huff, jeg møter denne videoen og sangen med skepsis bare fordi alle med store pupper og hairexstention prøver seg som artist etter et par nakenbilder i Vimenn eller FHM… Og jeg er heller ikke imponert, selv med redigering (noe jeg er helt sikker på at de har gjort her) synger Noor falsk og engelsken er heller ikke videre god.. Sorry, dette bli det ikke karriere av! Selv ville jeg anbefalt Noor å legge seg foran kameraet og strutte med rompa, det kler hun mye bedre!

Har du en kommentar?