Norges beste Elvis imitator?

Ja, det er kanskje Bjørn Lid fra Sjøholt på Sunmøre. I en rekke sammenhenger blir gjerne «Kjell Elvis» trekt frem som den fremste Elvis imitatoren i Norge men min påstand er att Bjørn»Elvis» Lid går han en høy gang!

Se denne videoen og bedøm selv, her fra en konsert i Oslo tidligere i år.

Leste også i Dagbladet.no i går att Elvis sin tidligere lege hevder att han døde pga av forstoppelse, men etter min mening er det bare tøv. Dette er bare oppspinn ifm denne legens lansering av en ny bok som liksom skal gi nye avsløringer om rockekongens siste dager.

Regner med att du har hørt om Kjell Elvis før men hvem mener du er best? Han eller stjerneskuddet fra nordvest Bjørn Lid?

[poll id=»12″]

7 Svar til Norges beste Elvis imitator?

 1. Mattias Daniel Damsgaard Woodson 30/08/2010 ved 13:46

  Faktisk så synes jeg ingen av dem. En neseoprasjon og klisslik gitar er ikke nok for og kunne imitere. Man MÅ FØRST OG FREMST KUNNE SYNGE! Benny Borg kunne det, dessuten var han faktisk KLISS LIK. Benny Borg er Norges beste Elvis-imitator!

 2. Sjefen 30/08/2010 ved 14:30

  Så du mener att Bjørn ikke kan synge??

 3. YouKnowWho 07/10/2010 ved 10:47

  Nå har jeg vanket i Elvis-miljøet i Norge i en del år, og jeg har vært på MANGE Kjell Elvis konserter.
  Men jeg synes at Kjell Elvis begynner å miste «det». Stemmen hans har blitt endret på alle disse årene, han tuller for mye på scenen og han legger inn ord og setninger (gjerne grove) i sanger mens han synger. Ja, jeg er klar over at Elvis gjorde en del av dette han også, men det finnes da grenser.
  Bjørn Lid derimot! Wow, jeg ble «blown away» første gang jeg hørte han på scenen under Elvis Festivalen i januar 2010. For en utrolig kraftfull stemme! Jeg tror, med litt finpussing, at Bjørn kan bli a bigger star enn Kjell Elvis hvis han virkelig går inn for det!!! Ja kanskje han er Norges Beste Elvisimitator? 🙂 JEG HAR TRO PÅ DEG, BJØRN! 😀
  (Jeg er klar over at det er andre som mener noe annet enn det jeg har skrevet her, men jeg har rett til å si min mening.)

 4. Sjefen 13/12/2010 ved 09:07

  Bjørn har bursdag i dag ser jeg på Facebook så redaksjonen gratulerer!

 5. kjell titlestad 03/08/2011 ved 13:53

  rusmissbruker på høgt plan!

 6. Sjefen 04/08/2011 ved 00:29

  Og det er du sikker på Kjell?? Men om så er tilfelle hva så??

 7. Haxx 24/08/2011 ved 17:45

  Mattias: Jeg gikk på skolen på Sjøholt samtidig som Bjørn og visste godt hvem han var under oppveksten. Jeg kan ikke se noen tegn til noen neseoperasjon, i så fall er det minimale endringer. Han har det samme utseendet som han alltid har hatt. Angående å kunne å synge, hør på kvalitetsopptakene på denne linken og så kan du si om han kan synge eller ikke: http://www.unsigned.com/bjornlid

  Kjell Titlestad (hvis ikke noen har misbrukt navnet ditt):
  Stemmer nok at Bjørn ikke alltid har vært mors beste barn. Hva har det med saken å gjøre? Spørsmålet var hvem som var den beste imitatoren. Talentet kan ingen ta ifra Bjørn, la folk få glede seg over det i stedet for å spre negativ informasjon. Nå er det slik at han de siste årene har lyktes med å gjøre det han vil mest, å underholde. Om du da velger å spre oppgulp for å trykke en person ned i søla i stedet for oppmuntring angående de positive sidene sier det mye mer om deg enn om Bjørn. Lykke til videre med den holdningen der, den vil nok gi deg mye glede og meningsfylte opplevelser fremover i livet (irony alert!!!!).

Har du en kommentar?