Online poker

Online poker i Norge

Poker har for alvor satt et merke i nordmenn i løpet av det siste tiåret, ettersom internett har åpnet for å spille mot andre foran datamaskinen. I dag har poker utviklet seg til å nærmest være en elitesport, der de beste spillerne er verdensstjerner og millionerer, og der det holdes verdensmesterskaper som blir vist på tv – og folk fra allle land kan heie på sine helter. Hvor mange er det ikke som ønsker å bli like god som for eksempel Skjervøy, Lodden eller Obrestad, og ha nok penger til å leve glamorøst?

Online poker er stedet der de kommende pokerstjernene utvikles, siden et særdeles høyt antall starter å spille slik. På de aller fleste pokersider kan man komme godt i gang uten å satse store summer, og samtidig er det jo hyggelig å møte folk fra hele verden. Det gjelder selvfølgelig å vinne penger, og selv nybegynnere kan oppleve at det ikke er så vanskelig å tjene noen kroner.

Poker handler en del om hell, men det er så klart de dyktigste og de mest erfarne spillerne som i lengden har størst mulighet til å vinne. Evnen til å satse på riktig tidspunkt og lese mostanderens spill er uunnværlig hvis man skal gå i overskudd over lang tid. Det krever selvfølgelig mye, mye trening – men også et godt talent for poker.

På de fleste pokersidene kan man også få en bonus når kan registrerer seg som ny kunde, og det er verdt å benytte seg av det. Ofte kan man få et visst bonusbeløp i forhold til sitt innskudd når man setter inn første gang, slik at man får mer å spille for. Det er alltid en sjangse for å tape både innskudd og bonus, men da kan man jo for eksempel se etter et nytt pokerrom som også har bonus.

I online poker kan man også delta i mange forskjellige turneringer, der man kan vinne alt fra penger til reiser, og selv om en turnering kan ta mange timer å spille er det virkelig morsomt. Her må man være skarp og konsentrert for å komme langt, og det kan virkelig komme frem nerver når man sitter på finalebordet – spesielt når det er en stor premie til førsteplassen.

Det er ganske enkelt noe for enhver smak, og det er nok grunnen til at online poker har blitt så veldig populært. Når man har en bærbar datamaskin for hånden er det lett å logge seg på bordene og spille litt når man sitter i sofaen – og kanskje tjene litt penger på fritiden.

Les mer om poker hos PokerListings Norge.

4 Svar til Online poker

 1. tjene penger 02/01/2011 ved 11:53

  Bra side med gode forklaringer om poker. Første gang jeg satt på et finalebord i en stor turnering var jeg skjelven i flere timer etter at turneringen var ferdig.

 2. Sjefen 02/01/2011 ved 12:57

  Poker kan være spennende ja, men pass på og ikke sats mer enn du tåler å tape 😉

 3. Tipperen 04/01/2011 ved 14:58

  Viktig det ja. Men jeg synes casino er farligere enn poker.

 4. Bingo 09/02/2011 ved 16:01

  Nei, det er noe med det å vite hva man spiller med. Poker er jo faktisk et av få gamblingsspill man på mange måter kan kalle «dyktighetsspill» selv om flaks fra tid til annen spiller en stor rolle.

Har du en kommentar?