Puppene ble Coras død

Sexy Cora døde bare 23 år gammel

Carolin Ebert som var en tysk modell, pornoskuespiller og reality kjendis døde den 20 januar av komplikasjoner i forbindelse med en bryst forstørrelses operasjon. Bare minutter inn i operasjonen stoppet hjertet og legene kjempet i hele 9 dager for å redde hennes liv. Hun ble lagt i medisinsk koma mens legene gjorde det de kunne, men hennes kroppsfunksjoner sviktet gradvis og hun ble erklært død den 20 januar.

Hun hadde tidligere vært operert 5 ganger i brystene og på forhånd hadde leger advart henne mot en ny operasjon nå. Den sjette gangen gikk det dessverre for henne så alt for galt. Politiet har nå anmeldt de to legene som stod for det kirurgiske inngrepet og innledet etterforskning.

Dette viser hvor galt det kan gå under en slik operasjon og man kan lure på hvorfor hun ville øke størrelsen nok en gang. Men det er vel slik att mye vil ha mer, hun hadde allerede størrelse 70G og skulle nå øke til 70F. Håper att noen av glamourmodellene eller andre i Norge tar lærdom av dette og tenker seg om både to og tre ganger før de vil øke brystene ytterligere.

Ett Svar til Puppene ble Coras død

  1. Bingo 09/02/2011 ved 15:57

    Store pupper er en ting, men svære patter kan bli litt vel mye. Men det er som du sier: «mye vil ha mer».

    «Er vel ikke størrelsen som teller»? 😉

Har du en kommentar?