Reiseforsikring følger med kredittkort

Er du mye ute å reiser så har du sikkert hørt at du trenger reiseforsikring. Det er en forsikring som dekker deg under en hvilken som helst reise. Det kan være utrolig lurt å ha det dersom du for eksempel kommer i en ulykke og trenger legehjelp. Da vil reiseforsikringen hjelpe deg til å komme inn på et hotell av en viss standard og dekke utgiftene dine, en egenandel kan komme men du vil uansett ikke få de store kostnadene som det fort kan bli ved reise. Andre tilfeller er når du blir frastjålet verdisaker og trenger hjelp økonomisk til nødkontanter eller nye klær og ting som du kan bruke resten av ferien.

For å finne ut om ditt kredittkort har reiseforsikring er det enkleste bare å ringe dem og spørre. Noen har det også liggende ute på nettsidene sine. Skal du søke om et nytt kredittkort så er det lurt å se om de kan tilby det til deg, eller så kanskje du bør få deg 2 kredittkort isteden. For å lese mer om kredittkort som har med reiseforsikring, så kan du besøke http://www.tipstilkredittkort.com

For å kunne aktivere reiseforsikringen så krever de fleste kredittkort utstederne at du betaler over 50% av reisenutgiftene med kredittkortet. Så bestiller du en flyreise på nettet og bruker kredittkortet til å betale for hele flybilletten så vil du være dekket. Det mange ikke tenker på er at det også kan være lurt å ha reiseforsikring når du reiser rundt i Norge. Så fyller du drivstoff og betaler for over 50% av drivstoffet du bruker på bilturen så er du også dekket på innenlandsreiser med bil.

Du sparer mye på å bruke kredittkortet ditt når du skal reise. En vanlig reiseforsikring hos forsikringsselskapene ligger fort på en tusenlapp og oppover mot femten hundre kroner i året. Husker du bare å bruke kredittkortet så vil du være dekket og sparer de pengene og kan bruke dem på å handle litt ekstra dit du skal.

2 Svar til Reiseforsikring følger med kredittkort

  1. Egil P 28/04/2012 ved 13:10

    Bra innlegg om kredittkort og reiseforsikring! Jeg synes man får veldig gode tilbud og rabatter med kredittkort som er gebyrfrie også. Jeg får for eksempel gratis reiseforsikring og rabatt på strøm og bensin med kortene som jeg har og de er gratis. Jeg har tidligere brukt kredittkorttesten.no for å sammenligne de ulike kredittkortene opp mot hverandre.

  2. www.kredittkortguide.com 23/05/2012 ved 15:46

    Flott artikkel om kredittkort. Når man skal søke om kredittkort kan jeg anbefale å bruke dette søknadsskjemaet: http://kredittkortguide.com/sammenlign-beste-kredittkort/

    Lykket til med valget av kredittkort folkens!

Har du en kommentar?