Sju sikre tips til solfylt høstferie

Solnedgang i ThailandØnsker du en herlig høstferie i solen? Velg en av disse reisemålene for å slikke årets siste varme solstråler.

Selv om sommeren er over betyr ikke det at du ikke kan ta en strandferie før vinteren setter inn. Prøv en av disse flotte destinasjonene for å nyte en herlig, solfylt høstferie.

Palma
Palma er en evig favoritt blant den som elsker sol på kroppen, og fortsetter å tiltrekke seg tusener av turister år etter år. Med vakre strender, livlige barer og varmt vann er det ikke overraskende at Palma er slikt et populært reisemål, og med billige flybilletter tilgjengelig gjennom hele høsten, er dette en flott by å besøke etter at sommerturistene har dratt hjem.
Minorca
Det er nesten garantert at du vil få en god dose høstsol på Minorca – den nest største av Spanias baleriske øyer. Her finner du fredelige, solfylte ferieresorter langs sørkysten og en rekke sjarmerende fiskelandsbyer på øyas mindre utviklede nordkyst. Med et utvalg av forholdsvis rimelige flybilletter til Minorca, er dette et reisemål som er attraktivt for den som ønsker en solfylt høstferie som ikke koster altfor mye.
Dalaman, Tyrkia
Du kan lett finne billige flyreiser til Dalaman i Tyrkia i både september og oktober for å nyte de varme temperaturene – uten de store folkemengdene. Byen ligger mellom sjøen og fjellene, så i tillegg til flotte strender kan du også ta turen til de mindre kjente innsjøene og elvene i regionen. Dette gjør at Dalaman er et flott reisemål for den som ønsker eventyr og aktiviteter i tillegg til sol, sjø og sand.
Split, Kroatia
Kroatia er et herlig ferieland for den som ønsker å nyte høstsolen, og Split – som ligger i den sørlige delen av landet – er perfekt for nettopp dette. Split er den nest største byen i Kroatia og en sjarmerende havneby som er en innfallsport til de mange vakre øyene som ligger på dette landets Dalmatiankyst. Det er direktefly til Split fra mange europeiske byer, men noen reisende foretrekker å fly via hovedstaden Zagreb – slik at de kan tilbringe et par dager her før setter kursen mot stranda i Split.
Thailand
Det er flott å besøke Thailand på høsten, fordi da er varmen mindre intens enn om sommeren. Husk at regnsesongen tar plass fra juli til oktober, men det regner sjeldent mer enn i et par timer på ettermiddagen – for så å klarne opp igjen. Thailands fantastiske strender har lenge vært et trekkplaster for reisende verden over – med øyene i Thailandgulfen og Andamansjøen blant de mest populære destinasjonene. De fleste besøkende som kjøper flybilletter til Thailand lander i Bangkok før de tar fly eller buss videre til landets andre byer og vakre ferieresorter.
Dubai
Med sol året rundt er Dubai like kjent for sine herlige strender som sine flotte hotell og shoppingsentre. Det berømte Burj Al Arab Hotel ligger rett ved siden av Jumeirah-stranda og kan beundres når du ligger i solen på denne vakre 3 km lange stranda – som er perfekt for familier ettersom vannet er varmt, rolig og langgrunt. Høsten er en flott tid å bestille flybilletter til Dubai på for å nyte Midtøstens kultur, mat, sol, sjø og strand.
Alicante, Spaina
Alicante er en av Spanias mest kjente og populære solbyer, og med milevis med strender et perfekt reisemål for den som lengter etter en solfylt høstferie. Bortsett fra sol, sand og vannsporter, har denne byen også annet å by på. Alicante er en historisk middelhavsport med vakre havner, utallige gatekaféer, travel marked og flotte marinaer. Flyvninger til Alicante er tilgjengelig fra de fleste europeiske byer.

5 Svar til Sju sikre tips til solfylt høstferie

 1. Sjefen 2 28/09/2010 ved 18:40

  Fusk… 😉

 2. Sjefen 29/09/2010 ved 11:10

  Å nei, her fusker vi ikke. Her er det jeg som er sjefen 😀

 3. Sjefen 2 30/09/2010 ved 16:54

  Saken er at jeg får linken min på topp på kommentartopplisten når jeg skriver under med Sjefen… kult, eh? 😉

 4. Sjefen 30/09/2010 ved 18:12

  I know man 🙂

 5. Picxx 30/09/2010 ved 19:35

  Du løser det ved å bruke «siste kommentarer» istedet for en toppliste.
  Ganske enkelt å gjøre også, om jeg ikke husker feil.

Har du en kommentar?