Sover du dårlig? Prøv Melatonin!

Melatonin forbedrer søvn og immunforsvaret ditt.

Melatonin er et naturlig stoff som finnes i din kropp, det er et hormon som hjelper deg til å sove. Sakser inn litt av hva Wikipedia skriver om det:

«Melatonin er kroppens eget søvnhormon. Melatonin dannes av serotonin og skilles ut av epifysen, også kalt konglekjertelen eller pinealkjertelen. Denne utskillelsen skjer under mørke; melatonin kalles også for mørkehormonet. Når lys treffer øynene, brytes melatoninet i blodet ned og utskillelsen stanser. Melatonin er sagt å ha en effekt på såkalte vinterdepresjoner da utskillelsen av melatonin varer i flere timer om vinteren enn om sommeren, og dette kan medføre trøtthet og slapphet. Enkel behandling med lys, til rette tidspunkt, kan motvirke dette, ved at melatonin da brytes ned»

Melatonin er et naturprodukt og dermed ikke reseptbelagt.

Det finnes mange forskjellige grupper personer som kan ha nytte av Melatonin, piloter og kabinpersonell som flyr langdistanse(jet lag). Folk som jobber turnus spesielt nattarbeid, offshore arbeidere og andre som lider av søvnforstyrrelser.

Det er verdt å merke seg att Melatonin ikke er et sovemiddel! Men det skal hjelpe deg å sovne lettere inn og ha en roligere søvnfase. Det bør inntas ca 3 mg en time eller to før du planlegger å legge deg for å sove.

Personlig har jeg gode erfaringer med Melatonin da jeg i perioder jobber natt og må sove på dagtid.

Edit: Innlegget hadde tidligere linker til en kampanje på Melatonin, men den er nå dessverre avsluttet.

Men fortvil ikke her er ett nytt produkt!

Sliter med søvnproblemer? Sov Godt innen 30 minutter! Prøv Gratis nå!

SOV-GODT er et reseptfritt urte medisin som effektivt hjelper mot søvnløshet og relaterte søvnproblemer. I motsetning til populære reseptbelagte legemidler, er SOV-GODT ikke vanedannende.

SOV-GODT virker på kun 30 minutter! Du våkner opp frisk, uthvilt og med fornyet energi. Du føler deg ikke søvnig eller i bakrus på dagtid, som ved bruk av reseptbelagte sovepiller.

Har du en kommentar?