Spennende auksjoner med Bidit.eu

Bidit.eu har en ny og spennende måte å drive auksjoner på.

De gir brukerne en en mulighet til å kjøpe produkter til en brøkdel av vanlig butikkpris. Det forgår ved hjelp av en spesiell auksjonstype der man kun kan by 10 øre av gangen, og hvis ingen byr over deg før auksjonstiden er ute er det du som får kjøpe  produktet for auksjonsprisen!

Bitit.eu er Norges største aktør på denne type auksjoner og har hatt over 55000 kunder siden oppstarten i Mai 2009. Her kan du lese om mange av de fornøyde kundene!

Bidit.eu selger de mange forskjellige produkter som feks. mobiltelefoner, Mp3 spillere, TV, surrond anlegg, verktøy, GPS osv listen er lang 🙂

Hvordan fungerer øresauksjoner?

1: Det er kun mulig å øke prisen med 10 øre, slik holdes prisen på produktet nede.

2: Det er en liten avgift på 2 kr pr bud på hvert bud som legges inn og dermed har Bidit.eu muligheten til å selge produkter til langt under butikkpris.

Bortsett fra dette er Bidit.eu som en tradisjonell auksjon. Du legger inn et bud, og hvis ingen byr over deg før auksjonstiden er ute, kan du kjøpe produktet for auksjonsprisen. Hvis noen byr over deg, settes auksjonstiden opp til opprinnelig tid igjen (for eksempel 3 minutter), slik at du får en ny sjanse til å vinne.

En mer utfyllende forklaring finner du her.

<<<Prøv dette nå og få 3 bud gratis!>>>Har du en kommentar?