Spilleautomater

PengerEr du en av spilleautomatentusiastene som rev seg i hodet da de fleste automatene ble fjernet fra norske butikker, kjøpesentre og bensinstasjoner? Du trenger ikke fortvile. De fleste norske klassikerne kan nemlig ennå oppspores, på internett.

Hvilken spilleautomat er din favoritt? Var du en gjenganger hos Super Nugde 6000 eller satset du dine penger på Jackpot 6000? Kanskje Mega Joker var tingen for deg, eller spant du hjulene på Joker 8000 eller Jackpot 2000? Alle disse, og enda flere norske klassikere og nye spilleautomater er tilgjengelige på internett.

I tillegg til at du kun kan finne disse spilleautomatene, som Euroslots på internett, er det mange fordeler med å spille på nett. For det første kan du spille hvor som helst og når som helst. Du kan til og med satse penger på spilleautomater mens du er på farten, på din Smartphone!

Mens landbaserte spilleautomater gav tilbake cirka 70 % av pengene som ble satt inn, gir nettbaserte spilleautomater tilbake mellom 95-98 %! Det vil si at sjansen for å vinne er langt høyere.

De fleste nettbaserte kasinoer og pengespillsider tilbyr også kampanjer og lojalitetsbonuser. Det vil si at du kan få velkomstbonuser i form av et visst antall gratis spinn når du setter inn penger, eller gratis runder hver gang du har runder et visst antall spinn. Du får med andre ord mer underholding for pengene!

Automatene på internett fungerer på samme måte som de klassiske landbaserte spilleautomatene. Du har mellom 3-5 hjul som du spinner rundt. På hjulene har du en rekke forskjellige symboler. Hvis du får 3 på rad, eller en/flere jokere, vinner du penger. På de fleste automatene har du også muligheten for å kvitte eller doble!

Så sett i gang! Sett penger på din nettbaserte spilleautomatkonto og spinn hjulet. Forhåpentligvis får du den symbolkombinasjonen som utbetaler den høyeste gevinsten!

Har du en kommentar?