Sponsorene rømmer fra Tiger Woods!

Etter de siste ukers hendelser rømmer nå sponsorene Tiger Woods og det var vel noe jeg trodde kom til å skje også, ref mitt første innlegg i denne saken.

Tiger Woods som var kjent som Mr Clean, har nå en lang vei å gå for å komme tilbake både sportslig og på det personlige plan. For to uker siden sa han att han kom til å ta en pause fra golfsporten på ubestemt tid. Personlig tror jeg att han kommer tilbake sportslig, men om ekteskapet lar seg redde stiller jeg meg tvilende til.

Av sponsorene som nå har trekt seg er: Tag Heuer, Accenture og Gillette. Nike og det store teleselskapet AT&T vurderer også nå fortløpende hva de skal gjøre.

En ting er ihvertfall sikkert, går det mot skilsmisse vil sikkert Tigern måtte punge ut noe kraftig….

Har du en kommentar?