Tiger Woods og Elin Nordegren er skilt

Tiger og kona Elin har vært i retten i dag og de er nå offisielt skilt!

Foto:Wikimedia Commons

Dette har vel ligget i kortene nokså lenge nå og kom ikke som noen bombe. Denne spesielle saken hadde en enorm publisitet i vinter når den ble kjent for media. Tiger Woods har jo beklaget sin oppførsel offentlig etter sine utallige «damehistorier» Verdt og merke seg er det att Elin Nordegren ikke ikke har uttalt seg til media i det hele tatt etter bruddet.

I en pressemelding kommer de med en felles uttalelse:

Vi er trist over att vårt ekteskap er over, og vi ønsker hverandre det aller beste for fremtiden. Mens vi er ikke lenger gift, er vi foreldre til to fantastiske barn og deres lykke er, og vil alltid være av den største betydning for oss begge.

Når vi kom til beslutningen om at ekteskapet vårt var slutt, har den primære fokus for våre diskusjoner vært å sikre barna sin fremtidige velferd. Ukene og månedene fremover vil ikke bli lett for dem som må tilpasse seg en ny familie situasjon.

Tiger Woods er en av verdens rikeste idrettsutøvere og en ting er sikkert att denne saken har nok vært god mat for advokatene som er involvert. Ekskona Elin har nok fått en avtale som er meget god, sannsynligvis vil den ikke bli offentliggjort.

Oppdatering 24.08.2010 Skilsmissepapirene er nå offentliggjort av dommeren og amerikanske media spekulerer i at Elin kan ha fått så mye som 100 millioner dollar. Så med det skulle hun ikke ha noen nevneverdige økonomiske problemer i årene som kommer.

Woods har jo kommet tilbake som golfspiller men han har prestert i varierende grad og ikke vært helt den samme som tidligere. Tror du Tiger vil bli en like suveren golfspiller som han var før?

3 Svar til Tiger Woods og Elin Nordegren er skilt

  1. Oscar 24/08/2010 ved 09:02

    Stakkars Elin. Hva skal hun leve av nå?

  2. Sjefen 24/08/2010 ved 11:38

    Hehe, går ut fra du spøker nå Oscar 🙂 Hun har nok av penger nå…

  3. Ren 25/08/2010 ved 00:42

    Svenske prostituerte er tydeligvis dyre i disse dager…

Har du en kommentar?