Tone Damli Aaberge om kontroversen rundt Paradise-Victoria.

Ikke tilhenger av å dolke folk i ryggen

Mandag morgen var Tone Damli Aaberge gjest i «Morgenshowet»radiokanalen NRJ. Radiorogrammet ledes av Stian Berg Røste, Ida Fladen og fjorårets vinner av «Paradise Hotel» Petter Pilgaard.

– Krise at Stian gikk ut

– Jeg har fått med meg samtlige episoder av årets sesong av «Paradise Hotel», forteller singelaktuelle Tone Damli Aaberge som var radiogjest for å snakke om sin nye singel «I Love You».

– Hvem er din favoritt? spør NRJ-Ida.

– Jeg synes det er helt krise at Stian gikk ut nå sist torsdag. Hva skjer med Victoria? Jeg må jo si at min største favoritt har blitt Carl. Har er så morsom!

Tone klarer ikke å skjule sin begeistring for «Paradise Hotel»-deltager Carl Eliassen.(TV2)

Hørte dette intervjuet selv i morges og må si meg nokså enig med Tone, hun prøvde jo å være diplomatisk men det kom jo frem att hun ikke hadde så mye til overs for folk som oppfører seg som Victoria!

Har ikke skrevet så mye om forrige ukes bravader på Paradise Hotel men har da selvsagt fulgt med :-) Victoria Norrmann fortsatte jo i kjent stil med å manipulere seg videre. Og det resulterte jo som kjent med att Stian ble tuppet på hue og rævva ut fra hotellet, en annen også som måtte ut var Patrick Nygård som måtte se seg utslått av nykommeren Jon Marsteintrædet.

Den nye «sengekameraten» til Victoria er Torbjørn som kom inn igjen på hotellet etter noen ukers fravær, så får vi se hvor lenge han overlever i Victorias klør.

Ser forøvrig ut som att gutta endelig har fått opp øynene angående den manipulerende Victoria, det tok jaggu lang tid! Men uansett så ser ut som vi går inn i en spennende uke i Paradise Hotel 2010

Media: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Har du en kommentar?