Webhotell

Videosiden.com bruker Hostgator som webhotell og det er absolutt en god, stabil og ikke minst billig løsning. Har ikke opplevd noe nedetid eller problemer av noe art. Hostgator bruker det velkjente cPanel som sitt kontrollpanel og er av mange ansett for å være det beste kontrollpanel for webhotell.

I kontrollpanelet har du mange muligheter for å publisere nettsider/blogger, den mest brukte plattformen for blogging er gjerne WordPress som installeres lett bare med noen få klikk.

På Hostgator kan du legge til så mange domener du vil og du trenger ikke bekymre deg over diskplass og båndbredde. Jeg vet faktisk om personer som har ganske mange blogger på en konto og det fungerer helt fint. Men når det er sagt så kommer det jo an på trafikken man har på sine nettsider, har du flere nettsider med stor trafikk må du nok oppgradere kontoen din.

Da har jeg opprettet et tilbud til dere som leser bloggen min, nemlig en ekstra rabatt! Bruk koden Videosiden når du registrerer deg hos Hostgator og da får du et avslag på 9,94$

<<<FOR MER INFORMASJON OM HOSTGATOR KLIKK HER!>>>

Og er du interessert i meget gode premium WordPress magasin themes så anbefaler jeg på det sterkeste Gabfire Click here to visit Gabfire Themes.